Login is alleen voor (ex)leden.

Dankzij onze nieuwe shirtsponsor spelen we komende 2 seizoenen in een nieuw tenue. Helaas zijn de shirts, door de vakantieperiode, niet voor de eerste wedstrijd beschikbaar maar ws. vanaf de derde wedstrijd.

Apotheek De Vijzel en Ilka bedankt!!

Shirt

Beste leden, oud-leden,

Om een aantrekkelijke en complete site te maken zoeken wij alles wat met TUF heeft te maken.

Heb je oude foto's van wedstrijden, toernooien, uitjes etc. of ander archiefmateriaal dat je met ons wilt delen, laat het ons weten.

Het kunnen digitale foto's zijn maar ook foto's geplakt in een album. De TUF-scan-dienst komt het materiaal bij je thuis ophalen en zal het na inscannen weer terug leveren. Mailen kan ook maar let op, de foto's moeten wel minimaal het formaat 800x600 hebben. Zijn de bestanden te groot/talrijk om te mailen dan komen we met een USB-stick langs en maken een kopie.

Verder zijn we op zoek naar de historie van de vereniging, dus mocht je ons hiermee kunnen helpen, graag.

We zijn nog volop bezig met de site en hopen snel meer info toe te voegen.

Alvast bedankt en wie weet tot binnenkort!

Wim/Marcel/Jasper

webmaster@vv-tuf.nl

Invitatietoernooi VOIO’72

Op zaterdag 20 april heeft TUF met 2 teams meegespeeld op het invitatietoernooi van VOIO’72 in Ridderkerk.

’s Ochtends werd in 2 poules van 6 teams gespeeld. De 1e 3 teams uit elke poule speelden ’s middags in de winnaarspoule, de nummers 4/6 in de B-poule.

TUF1 haalde helaas niet het gewenste niveau en is ’s middags in de B-poule niet verder gekomen dan een 3e plaats. TUF2 deed het een stuk beter en zou ’s middags in de winnaarspoule op een 5e plek eindigen.

Doordat er aan het eind van het toernooi werd gedobbeld (?) om de hoofdprijs, heeft TUF2 toch de hoofdprijs mee naar huis kunnen nemen, een cupcake/marmelademaakpakket.

Ondanks de vermoeiende strijd hebben we weer een leuk toernooi gehad.

Nu zijn we natuurlijk ontzettend benieuwd naar de cupcakebakkunsten van Dick.

Dus binnenkort koffie met cupcake bij hem thuis, uitnodiging volgt.

01

Zwijndrecht, 19-03-2013.

Beste volleyballers/sters,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de seizoen-afsluitende vergadering met prijsuitreiking, een terugblik over het afgelopen seizoen en nader overleg over het komende seizoen.

Deze bijeenkomst zal worden gehouden op maandag 22 april a.s.. in de “IJSBAR” van de Sportboulevard.

De aanvang is 20.00 uur en voor een hapje en een drankje zal worden gezorgd.

Wij rekenen erop, dat er van ieder team tenminste 1, maar liever meerdere  spelers aanwezig zullen zijn. Hoe meer zielen des te groter de vreugd.

In verband met de mogelijk- en onmogelijkheden binnen de horeca van Optisport,  nodigen wij de prijswinnende teams  (1e en 2e in elke poule)  uit om voltallig aanwezig te zijn, daar de prijzen (consumptiemunten) alleen tijdens de vergadering van de 22e april aan de bar verzilverd kunnen worden. Dit geldt ook voor de laatste teams in elke poule. (poedelprijs)

Wij verzoeken jullie dit formulier zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vóór 1 juni a.s., ingevuld in te leveren bij de competitieleiding of op te sturen naar Eef Valk.

Uiteraard kan het inschrijfformulier ook op de afsluitende avond worden ingeleverd.

Hoe eerder wij op de hoogte zijn van de animo voor het komende seizoen, des te eerder kunnen wij starten met de voorbereiding hiervan.

Als iemand van jullie nog mensen weet, welke met een team of individueel in onze competitie zouden willen meespelen, dan houden wij ons graag aanbevolen.

Met vriendelijke sportgroet,

De competitieleiding,

Eef Valk en Fred Kielman

11

Wederom hebben we met 1 team meegespeeld op het Tulpentoernooi van vc Merenwijk in Leiderdorp. We speelden in de herenpoule met 5 andere teams, elke wedstrijd bestond uit 2 sets van 8 minuten.

Na een slechte start en het verlies van de allereerste set van de eerste wedstrijd, hebben we wedstrijd 2 t/m 4 gewonnen. Om als 1e te eindigen moesten we de laatste wedstrijd ook winnen maar helaas hebben we deze met miniem verschil aan punten verloren.

Ondanks de 2e of mogelijk zelfs de 3e plek (de prijsuitreiking hebben we niet meer meegemaakt) een leuk toernooi om mee te maken en een prima vermaak voor de zaterdag.

Volgend jaar weer.

De foto's zijn hier terug te vinden

04

Zaterdag 16/3 heeft Tuf volgens oude traditie meegedaan aan het (alweer) 27e JNVC-toernooi, dit keer gehouden in sporthal De Dijk.
Veel aanmeldingen dit keer zodat we zelfs 3 teams in hebben kunnen schrijven.

Omdat er kort voor het toernooi toch nog wat mensen uitvielen hebben we met succes een beroep gedaan op wat vrienden die hun vrije zaterdag er wel voor wilden opofferen: hartelijk dank daarvoor.

Aangezien er op behoorlijk hoog niveau werd gespeeld is het onze teams niet gelukt om mee te spelen om de prijzen, een plaats in de middenmoot bleek het hoogst haalbare.
In de onderlinge strijd om de vijfde plaats bij de heren tussen TUF1 en TUF2 was het tweede (dankzij hun bierdopinggebruik ?) duidelijk de sterkste.

Ondanks het vroege aanvangsuur en de -gelukkig lichte- blessure van Tim is het een geslaagde zaterdag geweest.
Volgend jaar graag weer zoveel aanmeldingen, maar eerst op naar het volgende toernooi ...

De foto's zijn hier terug te vinden

Volleybalvereniging Tuf

Copyright © 2013. All Rights Reserved.